3 oktober 2022 - Nieuws

Meld je aan voor het slotevent op 23 oktober

De derde ronde van de Maastrichtse burgerbegroting is achter de rug. Dat betekent dat het tijd is om te kiezen welke projecten uitgevoerd gaan worden. Daarvoor organiseren we op zondag 23 oktober het slotevent van Burgerbegroting Maastricht in de Muziekgieterij. Ben jij erbij?

Slotevent 23 oktober

We zijn overweldigd door het grote aantal projecten dat is ingediend bij deze eerste editie van Burgerbegroting Maastricht. Daarom is maar beperkt plek tijdens het slotevent. Bij te veel aanmeldingen loten we wie mag deelnemen. Na jouw aanmelding maken we op 15 oktober per e-mail aan je bekend of je erbij mag zijn. We sturen automatisch een toegangsticket naar je mailbox. Je hebt daarna 2 dagen om de uitnodiging te accepteren.

Beslis mee! Meld je aan vóór 14 oktober

Meld je aan voor het slotevent op zondag 23 oktober door ons een mailtje te sturen. We hebben een vol programma. Vanaf 12:30 uur trappen we af met koffie en vlaai in de foyer van de Muziekgieterij. Van 13:00 – 17:00 uur stemmen we over de projecten en aansluitend borrelen we na op de eerste editie van de Maastrichtse burgerbegroting!

Aanmelden