14 september 2021 - Nieuws

Met digitaal welkomstevent goed van start

Met het digitaal welkomstevent achter de rug, bereiden we ons voor op de fysieke events van de burgerbegroting.

 

Goed van start!

Met meer dan 60 aanmeldingen kijken we positief terug op het welkomstevent. Tijdens deze avond hebben inwoners kennis gemaakt met de werkwijze van de burgerbegroting. In break-out rooms is kennisgemaakt met elkaar, het kiezen van thema’s (ronde 1) en het indienen van projecten (ronde 3).

digitaal welkomstevent

Positieve geluiden

De feedback en geluiden die we vanuit de break-out rooms hebben gehoord, stemmen ons positief over de fysieke events. Tijdens de digitale sessies zijn er goede gesprekken ontstaan, over verschillende thema’s en uitdagingen die in de stad of wijken spelen. Met de burgerbegroting zorgen we zo dus niet alleen voor mooie projecten in verschillende delen van de stad, maar ook een goed gesprek.

Doe mee, beslis mee

Meld je aan

Sluit aan bij een van de events van ronde 1. In deze ronde kies je samen met andere inwoners jullie favoriete thema's.

Thema’s kiezen in ronde 1

In ronde 1 worden de thema’s gekozen van de burgerbegroting. Een belangrijk moment! Want daarna wordt in ronde 2 geld verdeeld over de vijf meest gekozen thema’s. Wil je meebeslissen? Dat kan! We organiseren op vier verschillende plekken door de stad verschillende events. Je kan je gemakkelijk aanmelden via onze website of door een mail te sturen naar burgerbegroting [at] maastricht.nl (burgerbegroting[at]maastricht[dot]nl).