24 maart 2020 - Persbericht

Burgerbegroting Maastricht uitgesteld

Burgerbegroting Maastricht wordt uitgesteld. Dit vanwege strengere maatregelen vanuit de overheid om de coronacrisis te bestrijden. 

Events

We willen graag dat iedereen kan deelnemen aan de events. Helaas is dat nu niet mogelijk en plannen we de events van Burgerbegroting Maastricht op een later moment.

Vervolg

We wachten verdere berichtgeving van de Rijksoverheid af voor het plannen van de eerste events. Daarbij blijft het streven om de bijeenkomsten, gericht op het kiezen van de thema’s en het verdelen van het geld, zoveel als mogelijk in een en dezelfde (korte) periode te laten plaatsvinden.

Blijf op de hoogte

We blijven de maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het RIVM nauwgezet volgen. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze website en Facebook. Heb jij vragen over de burgerbegroting? Neem contact op via onze contactpagina, mail ons op: burgerbegroting [at] maastricht.nl (burgerbegroting[at]maastricht[dot]nl) of bel ons op: 043 350 4747.

Veelgestelde vragen

  • We willen graag dat iedereen kan deelnemen aan de events. Helaas is dat nu niet mogelijk en plannen we de events van Burgerbegroting Maastricht op een later moment. Door de coronacrisis kunnen we op dit moment niet aangeven wanneer we kunnen starten.

  • Blijf op de hoogte over ontwikkelingen en updates rond Burgerbegroting Maastricht via onze website, Facebook, Instagram en nieuwsbrief.