16 maart 2020 - Persbericht

Events burgerbegroting op 5 en 8 april uitgesteld door coronavirus

Door overheidsmaatregelen om het coronavirus te bestrijden zijn ook de events op 5 en 8 april uitgesteld.

Events op 5 en 8 april: afgelast en uitgesteld

Met pijn in ons hart hebben we besloten om ook de overige twee events van de eerste ronde van Burgerbegroting Maastricht af te gelasten. Dit betekent dat de events op 5 april (locatie: Athos Eet-Maakt-Doet) en 8 april (locatie: Malberg) niet doorgaan en worden uitgesteld naar een later moment. Eerder stelden we de eerste twee events (gepland op 26 en 30 maart) van Burgerbegroting Maastricht al uit.

Voor en door iedereen

Wij vinden dat iedereen moet kunnen meedoen aan de burgerbegroting. Gelet op de kabinetsmaatregelen rondom het coronavirus en de adviezen van het RIVM en de Veiligheidsregio Zuid-Limburg is dat niet langer mogelijk. 

Alle inwoners die zich hebben aangemeld voor de bijeenkomsten worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. We blijven de maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het RIVM nauwgezet volgen. Voor nu betekent dit dat ronde 1 van Burgerbegroting Maastricht wordt uitgesteld tot een nader te bepalen moment. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze website en nieuwsbrief. 

Nieuwe data voor uitgestelde events

Zodra de omstandigheden het toelaten plannen we nieuwe data voor ronde 1 van Burgerbegroting Maastricht. Wij hopen je snel te mogen begroeten tijdens een van onze events. Pas goed op jezelf en let goed op elkaar.